Preko 25 godina sa vama!

Na tržištu se pojavljujemo davne 1997 g. Svoje usluge sa sjedištem u Zadru također nudimo i u Zadarskoj županiji. Naš zaštitni znak je integritet, diskrecija, prihvaćamo izazov, stručnost je naša strast a iznad svega cijenimo profesionalnost. Djelatnost usmjeravamo na strojno dubinsko čišćenje namještaja,tepiha,madraca i vozila. Povjerenje i kvalitetna komunikacija su ključni i neprocjenjivi u odnosima. Trudimo se da ispunimo vaše zamisli i zahtjeve, te da ostvarimo, ujedno i zadržimo vaše zadovoljstvo. Naše radove možete pogledati na Facebooku i Youtubu.  Nazovite s povjerenjem i učinit ćemo sve da odradimo posao vrhunski..

26

GODINA ISKUSTVA

15.097

OPRANIH TEPIHA

7483

OPRANIH KAUČA

4285

OPRANIH MADRACA
Tea

.Znaci, profesionalni maksimalno, ljubazni, uredni, odgovorni, ma sve najnajnaj… RIJEČ IM JE “ZAKON”, ODRAĐEN POSAO PRAVA “REKLAMA”! ZA SVAKU POHVALU I PREPORUKU. TEA

Camp Stine

Još jednom pohvale za čišćenje centra našeg svakodnevnog života – kutne garniture koja herojski izdržava napade peteročlane obitelji, bosih nogica, sokova, i svega što iz tog proizlazi! Nije im problem potrošiti cijeli dan na putovanje do nas (nalazimo se na rubnom području županije) , i temeljito čišćenje nakon kojeg je garnitura opet čista! Hvala

Dora Buzonja

Samo riječi hvale za ovaj tim : Jednostavan dogovor oko termina, jednostavno i profesionalno objašnjenje oko cijene, Točnost dolaska na termin, Prijateljski nastup, Detaljno priložene slike i videozapisi o rezultatima čišćenja. Definitivno ćemo nastaviti suradnju!

Dražen Šanko

Želimmm zahvalit servisu i gospon Stanku na jakooo dobroo obavljenom poslu. Kauč i fotelje ka nove. Svakaa čast, profesionalno i brzooo… Hvalaa 😀😀🍻🍻🍻🍻.. preporuka svima

Jure Pavić

Moj kauč blista,jako sam sretna.Puno hvala servisu za čišćenje Karolina.Sve pohvale

Tanja Blaslov

Drugu godinu zaredom tepihe i vunene staze oprane su predivno, sve čisto i mirisno. Profesionalna i brza usluga. Sve preporuke za uslugu i cijenu..

Davor Lulić

Vrlo sam zadovoljan pruženim uslugama, djelatnici su profesionalno, kvalitetno i na vrijeme očistili potreban prostor. Vlasnik s kojim sam komunicirao bio je vrlo pristojan i poštovao je sve moje zahtjeve. Cijena je također bila vrlo pristupačna i primjerena uslugama koje su mi pružili.

Irena Q

Moram podijeliti svoje prepozitivno iskustvo sa servisom za ciscenje Karolina,pogotovo sa gospodinom Stankom!Od mojeg prvog upita za pranje garniture,fotelje i tepiha do realizacije istog je proslo dva sata…znaci brzina,tocnost,odlicna komunikacija,odlicno obavljen posao.

Šime Bačić

Miris tepiha od kućnog ljubimca je nestao. Gospodin koji radi u servisu je vrlo susretljiv i zna svoj posao. Moje preporuke i vidimo se sljedeću godinu! Hvala.

Ana Karuc

Kao i prethodnih godina usluga vrhunska, kauč besprijekorno očišćen. Gospodin Stanko jednostavno zna svoj posao. Živo Servis Karolina i barba Stanko,legenda od čovika … tople preporuke svima .

Anita Margetić

Hvala od srca gospodinu Stanku i njegovoj gospodji…vrlo profesionalno i pedantno obavljeno…kutna garnitura je dobila svoj sjaj,uklonjena svaka mrlja s nje…predivnog izgleda i mirisna…hvala vam sto ste mi uljepsali garnituru!sve preopruke

Marijan D

Prezadovoljan, ponovo imam novu garnituru😁. Gospodin jako korektan, pedantan i sto mi se dopalo još jako, točan je, sto se s njim dogovorite oko termina tako i bude!

123movies

embedding google maps

ARTIKAL EU CIJENA
1. FOTELJA EU 21
2. DVOSJED EU 27
3. TROSJED EU 34
4. čETVEROSJED EU 40
5. KUTNA (STANDARD VELIČINA) EU 53
ARTIKAL EU CIJENA
1. MADRAC DJEČJI EU 15
2. MADRAC OD OSOBE EU 20
3. MADRAC OD OSOBE IPO EU 28
4. MADRAC BRAČNI EU 34
5. FRANCUSKI LEžAJ EU 47
ARTIKAL EU CIJENA
1. AUTOMOBILI EU PO VIĐENOM
2. KOŽNE GARNITURE EU PO VIĐENOM
3. KOLICA EU 28
4. TEPISI VUNA EU 6 – m2
5. RESICE TEPIHA EU 3

Napomena za tepihe

U ovom servisu ne postoji termin “tepih nije opran” pa samim tim nemate garanciju tj povrat novca.Bijele tepihe i svjetlu boju ne čistimo. Resice se čiste naknadno i kao takve nisu sastavni dio cijene. Metar čišćenja resica je 3 eura. Ako posjedujete aplikaciju whatsapp dobit ćete sliku opranog tepiha. Odvoz je 2 eura i dovoz 2 eura na vašu adresu.

Napomena za madrace

Dugogodišnje iskustvo pranja madraca je pokazalo da fleke od mokrače,krvi i nečeg drugog neće izaći u potpunosti pa nemojte očekivati da će vaš madrac biti kao nov nakon pranja. On će bit čist od bakterija,grinja i znoja što ćete vidjeti na kraju pranja u rezervaru. Idealno za asmatičare tj preopruka!

Napomena za kutne garniture

Nekad su kutne garniture imale 5 sjedećih mjesta i to bi bile standard kutne međutim danas je kompletno promjenjen odnos sjedećeg mjesta. Ono što je bilo jedno sjedeće mjesto danas nekad nosi čak dva. po širini i dužini. Nadalje postoje garniture na U koje u sebi nose nekad i 10 mjesta za sjedenje pa samim tim vrijeme čišćenja je duže. Pošaljite sliku svoje kutne garniture na whatsapp da vidimo o čemu se radi.

Napomena za brodove

Brod,jahta i slično su zahtjevni pa samim time je i potrebno pogledati posao da bi se formirala cijena.

Napomena za kožu

Zahtjevni dio posla se odnosi na kožu međutim rezultati mogu biti vrhunski. Koristimo najbolji šampon koji se proizvodi na svjetskoj razini a ne nekakve maramice ili spricalice. Ako želite saznati cijenu posaljite sliku na whatsapp da vidimo o čemu se radi.

Napomena za automobile

Kod kemijskog čišćenja automobila jedina napomena je da se ne čisti krov. Sve ostalo se čisti. Ne radim parcijalna čišćenja automobila. Auto ostavite ujutro u 8h i možete po njega doći u 14h.Da bi se formirala cijena molim da se auto dovoze prije pranja.