1. Preko 25 godina sa vama!

 

  1. Na tržištu se pojavljujemo davne 1997 g. 

  2. Svoje usluge sa sjedištem u Zadru također nudimo i u Zadarskoj županiji. 

  3. Djelatnost usmjeravamo na strojno dubinsko čišćenje namještaja, tepiha, madraca i vozila.

  4. Nazovite s povjerenjem na 095 537 0009

 

Napomena za tepihe

U ovom servisu ne postoji termin “tepih nije opran” pa samim tim nemate garanciju tj povrat novca.Bijele tepihe i svjetlu boju ne čistimo. Resice se čiste naknadno i kao takve nisu sastavni dio cijene. Metar čišćenja resica je 3 eura. Ako posjedujete aplikaciju whatsapp dobit ćete sliku opranog tepiha. Odvoz je 2 eura i dovoz 2 eura na vašu adresu.

Napomena za madrace

Dugogodišnje iskustvo pranja madraca je pokazalo da fleke od mokrače,krvi i nečeg drugog neće izaći u potpunosti pa nemojte očekivati da će vaš madrac biti kao nov nakon pranja. On će bit čist od bakterija,grinja i znoja što ćete vidjeti na kraju pranja u rezervaru. Idealno za asmatičare tj preopruka!

Napomena za kutne garniture

Nekad su kutne garniture imale 5 sjedećih mjesta i to bi bile standard kutne međutim danas je kompletno promjenjen odnos sjedećeg mjesta. Ono što je bilo jedno sjedeće mjesto danas nekad nosi čak dva. po širini i dužini. Nadalje postoje garniture na U koje u sebi nose nekad i 10 mjesta za sjedenje pa samim tim vrijeme čišćenja je duže. Pošaljite sliku svoje kutne garniture na whatsapp da vidimo o čemu se radi.

Napomena za brodove

Brod,jahta i slično su zahtjevni pa samim time je i potrebno pogledati posao da bi se formirala cijena.

Napomena za kožu

Zahtjevni dio posla se odnosi na kožu međutim rezultati mogu biti vrhunski. Koristimo najbolji šampon koji se proizvodi na svjetskoj razini a ne nekakve maramice ili spricalice. Ako želite saznati cijenu posaljite sliku na whatsapp da vidimo o čemu se radi.

Napomena za automobile

Kod kemijskog čišćenja automobila jedina napomena je da se ne čisti krov. Sve ostalo se čisti. Ne radim parcijalna čišćenja automobila. Auto ostavite ujutro u 8h i možete po njega doći u 16h.Da bi se formirala cijena molim da se auto dovoze prije pranja.

ARTIKAL EU CIJENA
1. MADRAC DJEČJI EU 20
2. MADRAC OD OSOBE EU 25
3. MADRAC OD OSOBE IPO EU 30
4. MADRAC BRAČNI EU 35
5. FRANCUSKI LEžAJ EU 50
ARTIKAL EU CIJENA
1. FOTELJA EU 25
2. DVOSJED EU 30
3. TROSJED EU 35
4. čETVEROSJED EU 40
5. KUTNA (STANDARD VELIČINA) EU 55
ARTIKAL EU CIJENA
1. AUTOMOBILI EU PO VIĐENOM
2. KOŽNE GARNITURE EU PO VIĐENOM
3. KOLICA EU 30
4. TEPISI VUNA EU 6 – m2
5. STOLICE EU 7